Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Museu de Tortosa posa a prova els coneixements de la ciutadania sobre el patrimoni

L'equipament cultural se suma a la iniciativa #MuseumQuizACasa, que aplega una vintena de museus de tot Catalunya. El dissabte és la modalitat d'adults i el dia 24 d'abril per a la família.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Museu de tortosa. FOTO: Joan Revillas

Museu de tortosa. FOTO: Joan Revillas

El Museu de Tortosa se sumarà aquest cap de setmana a la iniciativa #MuseumQuizACasa, que vol oferir entreteniment als usuaris durant aquests dies de confinament.

Concretament, l'equipament tortosí hi participarà el dissabte 11 d'abril en la modalitat d'adults i el divendres 24 en la de familiar. Amb aquesta iniciativa els museus implicats volen contribuir a alleugerir el confinament social de la ciutadania aportant eines per al foment i la divulgació de la cultura.

Diversos museus catalans impulsem el #MuseumQuizACasa, una edició especial del cèlebre concurs Museum Quiz per participar des de casa, oferint una alternativa cultural i de lleure divertida mentre dure el confinament per la Covid-19. Hi pot participar tothom qui ho vulga, a través d'algun dispositiu electrònic. Per fer-ho cal accedir a la web https://museumquizacasa.org/on es plantejaran un seguit de preguntes sobre el patrimoni, i més especialment sobre el que afecta cada un dels museus que formen part de la iniciativa en els seus respectius àmbits geogràfics.

El quiz consta de dos modalitats: una per a públic familiar, que té lloc cada dia de la setmana, i una altra, per a públic adult, els dissabtes.

#MuseumQuizACasa és una iniciativa del Museu Marítim de Barcelona i del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, amb la col·laboració del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, el Museu d’Art Modern de Tarragona, el Museu del Disseny de Barcelona, el Museu Picasso, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu de la Terrissa de Quart, els Museus de Sant Cugat, el Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), L’Espai Far de Vilanova i la Geltrú, el Museu Arqueològic de l’Esquerda, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu de Lleida, Museu d’Història de Cambrils, Museus de Sitges, Museu de Guissona, Museu del Ferrocarril de Catalunya, Museu de Tortosa, Museu d’Art de Girona, Xarxa de Museus de les Terres de Lleida.

Qui aquests dies també posa a prova els coneixements de la ciutadania és l'àrea de Turisme de l'Ajuntament, que segueix amb el qüestionari a través dels diferents perfils de Tortosa Turisme a les xarxes socials, relacionat amb diversos aspectes del patrimoni de la ciutat. Entre els encertants sortejaran un lot de productes de Tortosa Turisme.

Temas

Comentarios

Lea También