El Museu de la Mar de l’Ebre ampliarà continguts sobre la navegació del segle XVIII

Nou conveni de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita i la companyia Repsol

26 noviembre 2020 10:20 | Actualizado a 26 noviembre 2020 10:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Nou conveni de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita i la companyia Repsol per donar suport al Museu de la Mar de l’Ebre. Aquest any, el projecte consisteix en l’ampliació del relat del Museu en relació a la navegació comercial de finals del segle XVIII i la seva relació amb els inicis del municipi. L’aportació de Repsol per cobrir les despeses del projecte ascendeix a 4.900 euros, tal com fixa el conveni signat.

A banda d’ampliar els continguts del museu, el conveni estableix la documentació, conservació, difusió i comunicació dels objectes conservats en les col·leccions del Museu de la Mar de l’Ebre que no han estat exposats fins a la data. També inclou la renovació del contingut de l’exposició permanent com a estratègia per renovar els vincles amb la comunitat i incentivar les visites.

Aquest és el sisè acord signat entre les dues parts des del 2015. Durant l’acte de signatura, l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, destacà la voluntat de dotar cada vegada de més actius el Museu de la Mar de l’Ebre. Per la seva banda, el responsable de relacions externes i comunicació de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, remarcà la importància de difondre la història i el patrimoni marítim del territori.

Comentarios
Multimedia Diari