El PDeCat pacta a Madrid una sortida per a l'AP-7 al Montsià

03 diciembre 2020 09:50 | Actualizado a 03 diciembre 2020 10:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els pressupostos de l’Estat per al 2021 inclouran «per primera vegada, la redacció de l’estudi informatiu per construir una sortida de l’autopista AP-7 al Montsià», segons el pacte assolit pel Partit Demòcrata amb el govern. Es tracta d’una llarga reivindicació de la comarca, que actualment no compta amb cap sortida de l’autopista.

El diputat del PdeCat Ferran Bel també ha arribat a un acord per tal d’ampliar la partida per a la variant de la carretera N-420 a Gandesa i ha «arrancat el compromís que aquest projecte sigui una realitat durant els propers anys». Altres inversions pactades pel PdeCat són 150.000 euros per resoldre els problemes que hi ha a l’N-340 al municipi de l’Aldea i que provoquen inundacions o una dotació en recerca de 50.000 euros per a la Fundació Dr. Ferran.

Ferran Bel ha definit l’acord com a «necessari i profitós i que millora la repercussió del pressupost a les Terres de l’Ebre». «Malgrat no són els pressupostos que ens agradarien, és evident que aconseguir una sortida de l’AP7 a la comarca del Montsià o impulsar la variant de Gandesa, entre altres, són millores per al territori», remarca.

Chacón a Tortosa

Per altra banda, ahir va ser a Tortosa la candidata del PdeCat a les eleccions al Parlament, Àngels Chacón, qui es va reunir amb entitats i agents econòmics de les Terres de l’Ebre, entre els quals la Cambra de Comerç de Tortosa, el sector del moble de la Sénia o la Cambra Arrossera del Montsià. «Els sectors com el comerç, l’empresa, la indústria i el turisme estan neguitosos pels moments d’incertesa que es viuen. És important garantir la pervivència de les empreses, però també s’ha d’assegurar la competitivitat en el futur, en aquest escenari postconfinament», va dir Chacón, afegint que «d’aquí poc plantejarem no només quines són les persones que representen a la demarcació de Tarragona en la nostra candidatura, sinó també els projectes concrets».

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, va remarcar que el treball de Chacón al capdavant de la conselleria d’Empresa va ser clau per a la implantació de la indústria Florette al polígon Catalunya Sud.

Comentarios
Multimedia Diari