Más de Ebre

El PP valencià, d'acord en què la Fiscalia denunciï el Castor

La coordinadora general Isabel Bonig assenyala que la indemnització de 1.400 milions va ser blindada pel PSOE de Zapatero al govern espanyol

ACN

Whatsapp

La coordinadora general del PP valencià, Isabel Bonig, ha qualificat de "molt encertada" la decisió de la Fiscalia de Castelló de denunciar els responsables de la tramitació de la concessió d'explotació del projecte Castor i a l'empresa Escal UGS per presumptes delictes de prevaricació mediambiental i contra el medi ambient. Bonig ha demanat responsabilitats al PSOE perquè va aprovar el projecte quan governava Zapatero "sense disposar de tots els informes necessaris". En aquest sentit, la coordinadora general ha afegit que si el govern espanyol ha de pagar 1.400 milions d'euros d'indemnització per haver paralitzat el magatzem és "perquè els socialistes varen blindar el projecte".

"Va ser el govern de Zapatero el que va fixar aquesta indemnització, i el govern de Rajoy va impugnar la clàusula per la qual havia de pagar a l'empresa concessionària. No obstant això el Tribunal Suprem va dir que havia de pagar", ha assenyalat.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También