El Parador de Tortosa instal·la dos ascensors i millora els serveis de les habitacions

Un ascensor connectarà la recepció amb el menjador principal i el segon, amb les habitacions i la sala d´esmorzar

19 mayo 2017 16:34 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Parador de Turisme de Tortosa es troba en obres des de fa uns dies per instal·lar dos nous ascensors.

El primer dels ascensors connectarà la recepció amb el menjador principal i el segon, amb les habitacions i la sala on se serveixen els esmorzars.

«Pretenem millor l’accessibilitat tant al restaurant com a la zona d’allotjament i des del hall fins al pis», explica al Diari el director del Parador de Turisme de Tortosa, Jesús Hernández. «També es construirà una rampa per evitar les escales del hall», detalla. Els treballs, finançats per Paradores de España, seguiran en la línia d’adequar l’espai per a les persones que vagin en cadira de rodes o que tinguen algun tipus de minusvalia. En concret, també es reformaran íntegrament els serveis públics generals, i un d’ells serà per a persones de mobilitat reduïda.

Simultàniament a les tasques per instal·lar els ascensors, el Parador també fa uns treballs de millora als serveis de les habitacions. Així, el director avança que s’estan renovant les canalitzacions de l’aigua calenta i freda i de la calefacció.

Els treballs s’estan portant a terme ara mateix a 38 de les 72 habitacions per tal de mantenir obertes la meitat.

Hernández afirma que les obres acabaran aproximadament cap al 20 de març, just abans de Setmana Santa, que és quan comença a créixer l’ocupació turística a Tortosa i a tot el territori de les Terres de l’Ebre.

«És la temporada més forta per a nosaltres, la més turística. El divendres, el dissabte i el diumenge de Setmana Santa són molt intensos aquí. Estem plens al 100% cada any», afirma el director, qui considera que enguany de ben segur les xifres es tornaran a repetir.

Per una altra banda, Hernández considera que de cara al futur se seguiran realitzant més treballs de millora al Parador de Tortosa. «Cal actualitzar-nos», afirma en el cas de, per exemple, la xarxa elèctrica.

Comentarios
Multimedia Diari