El Parc de Garbí de la Ràpita acull el festival solidari Top Ranking Vol. II

Se celebra aquest cap de setmana amb beneficis per a Creu Roja

08 junio 2017 10:39 | Actualizado a 08 junio 2017 11:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest cap de setmana Sant Carles de la Ràpita acollirà el festival Top Ranking Vol. II, amb motiu del segon aniversari del programa musical de Ràdio Ràpita ‘Top Ranking’. Es tracta d’un festival solidari per recaptar fons per a Creu Roja.

La intenció del programa de ràdio és consolidar una festa solidària anual per ajudar diferents col·lectius vulnerables, amb pocs recursos i en risc d’exclusió social."És un festival molt familiar. I com més gent vindrà, més podrem recaptar i ajudar", explica un dels creadors del festival i el director del programa, Joan Grau, qui també detalla que a partir del programa de ràdio es va crear una associació sense ànim de lucre.

Aquest divendres hi haurà una pre-party al Bar Lo Xicago, amb l’actuació dels Districtical Ities (Barcelona) i el grup Rumbastic (Ripoll). Dissabte tindrà lloc el plat fort al Parc de Garbí. Se celebrarà l’actuació de grups de prestigi nacional i internacional com Adala (BCN), SaïSaï (VAL) i Elephant Step (BCN) i de sounds com Hi Light Sound (Osona), DoubleTrouble (Benicarló), FarmerVibes Hi Fi (Benicarló) i Mannetecknology (Londres).

Durant tot el dia hi haurà un espai de joc infantil, tallers de grafiti, classes de ioga i surf de rem gratuïtes, un espai de locals d’artesania i foodtrucks. Els horaris són divendres, de 19.30 hores fins a mitjanit i dissabte, de 10.30 a 3.30 hores.

‘Top Ranking’, que va començar al juny del 2015, és un programa radiofònic musical, especialitzat en el rocksteady, callypso, ska, reggae, dancehall, raggamuffin i dub, i realça la solidaritat, la pau, l’amor i el respecte entre les cultures

Comentarios
Multimedia Diari