Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Saló de Pasqua d'Amposta permet que els nens experimentin

El Pavelló Firal 1 d’octubre acull un gran ventall d’activitats entre les quals destaca el taller d’APASA, ‘Tots som iguals, tots som diferents’

Maria Noche

Whatsapp
Els més petits gaudeixen del joc i l’experimentació al Saló de Pasqua d’Amposta. FOTO: Joan Revillas

Els més petits gaudeixen del joc i l’experimentació al Saló de Pasqua d’Amposta. FOTO: Joan Revillas

La 32a edició del Saló de Pasqua de la Infància i la Joventut d’Amposta omple la setmana d’activitats molt variades dirigides als més petits i joves de la casa. El dissabte passat, dia 24, s’obria aquesta nova edició repleta de novetats, entre les quals destaca l’espai ‘Tots som iguals, tots som diferents’, un taller organitzat per APASA, on s’ensenya com aprenen els xiquets i xiquetes del centre, mitjançant la sala multisensorial.

Els petits s’introdueixen en un espai que representa una nau espacial i, mitjançant un vídeo, inicien un viatge cap als diferents planetes. En cadascun d’ells troben diferents elements (pedres petites, cotó fluix, boletes d’aigua...) que els ajuden a experimentar amb les sensacions, mentre estan amb els ulls tancats. 

El Pavelló Firal 1 d’octubre acull el saló fins demà, dijous, amb l’espai de ludoteca, la zona d’aventures (escalada, ponts tibetans, futbol i golf), l’espai de diversió amb inflables i kars, la zona de tallers (pintacares, espai Parc Natural, cultura àrab...) o la zona familiar per als pares i mares, amb circ i teatre. A banda, activitats noves que s’incorporen al saló com una zona de jocs tradicionals, una escape room juvenil o un workshop en anglès, entres molts altres.

A més a més, cada dia hi ha activitats que varien. Avui, dimecres, els nens i nenes podran gaudir d’un taller de rap i una exhibició de hip hop. Demà, dijous, se celebrarà la cloenda del Saló amb xocolatada per a tothom i molta festa. 

Temas

Comentarios

Lea También