El Verge de la Cinta usa la plataforma ‘Salut 4D’ de gestió d’informació clínica

Aquest nou sistema permetrà accedir ràpidament a la informació detallada dels pacients. També comptarà amb un calendari per consultar visites anteriors i facilitar les derivacions a altres especialitats
 

17 mayo 2021 09:20 | Actualizado a 17 mayo 2021 14:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ha implementat el nou sistema de gestió de la informació clínica ‘Salut 4D’ que permet agilitzar l’activitat assistencial. Les dades clíniques dels pacients són les mateixes, però ara es mostren amb una nova capa en format web (HTML5) que és més accessible i visual. L’aspecte de la nova estació és més intuïtiva, convertint-la en una eina dinàmica ajustada a les necessitats funcionals reals dels professionals, fet que agilitza la gestió de la informació clínica dels pacients. En tot moment es garanteix la confidencialitat de les dades dels pacients, ja que la transmissió i custòdia de la informació es segueix fent amb criteris de màxima seguretat.

Ara, els professionals poden accedir ràpidament a la informació detallada de cada pacient, veient la llista de les proves que se li han fet, des de la més nova a la més antiga i, permeten desplegar la informació d’aquestes. També compta amb un calendari gràfic que permet accedir a visites anteriors i els facilita enviar consultes a altres especialitats.

Aquest nou sistema de gestió també integra la videoconsulta, com a canal d’atenció no presencial, i l’eConsulta com a nou canal de comunicació no presencial amb els pacients.

Comentarios
Multimedia Diari