Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El cadàver trobat a l'Ebre, a Tortosa, podria tractar-se del noi desaparegut fa un mes

Els familiars haurien reconegut la roba, però fins no fer-li les proves d'ADN no es pot assegurar oficialment

J. Cabré/ M. Pallás

Whatsapp
Imatge de l’espai on es va trobar el cos, a l’altura de la zona de Mianes, prop de Vinallop. Foto: Joan Revillas

Imatge de l’espai on es va trobar el cos, a l’altura de la zona de Mianes, prop de Vinallop. Foto: Joan Revillas

Un cadàver va aparèixer surant al riu Ebre ahir al migdia, a l’altura de la zona de Miames, prop de Vinallop (Tortosa). El cos el va trobar el propietari d’un hort pròxim al riu, al marge dret, cap a les 12.50 hores.

La identitat encara és una incògnita i no es donarà a conèixer fins que no es verifique la seua identitat un cop feta l’autòpsia. Fou un propietari d’un hort a la zona coneguda com a Mianes, a prop del nucli de Vinallop, quan va veure el que semblava una persona.

L’avís al 112 va registrar-se poc abans de la una de la tarda i els Mossos d’Esquadra van acudir al lloc. Poc abans de les tres de la tarda, la comitiva judicial va procedir a efectuar l’aixecament del cadàver, que va ser traslladat pels serveis funeraris. 

El cos es trobava molt deteriorat, com a conseqüència d’haver passat molt de temps al riu, i això ha dificultat les tasques d’identificació. 
Fonts policials expliquen al Diari que hi ha molts indicis que fan pensar que podria tractar-se d’un noi tortosí de 30 anys desaparegut el passat 17 de març.  

La identificació de les restes de la roba que portava, per part dels seus familiars, podria ajudar a esclarir la seua identitat. Sembla que els familiars sí haurien reconegut les peces de roba.

Amb tot, es reitera que fins que no es porte a terme l’autòpsia i no es tinguen conclusions fermes no es podrà assegurar si es tracta d’aquesta persona o no.

Comentarios

Lea También