El cadàver trobat a l'Ebre, a Tortosa, podria tractar-se del noi desaparegut fa un mes

Els familiars haurien reconegut la roba, però fins no fer-li les proves d'ADN no es pot assegurar oficialment

11 abril 2018 09:13 | Actualizado a 13 abril 2018 09:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un cadàver va aparèixer surant al riu Ebre ahir al migdia, a l’altura de la zona de Miames, prop de Vinallop (Tortosa). El cos el va trobar el propietari d’un hort pròxim al riu, al marge dret, cap a les 12.50 hores.

La identitat encara és una incògnita i no es donarà a conèixer fins que no es verifique la seua identitat un cop feta l’autòpsia. Fou un propietari d’un hort a la zona coneguda com a Mianes, a prop del nucli de Vinallop, quan va veure el que semblava una persona.

L’avís al 112 va registrar-se poc abans de la una de la tarda i els Mossos d’Esquadra van acudir al lloc. Poc abans de les tres de la tarda, la comitiva judicial va procedir a efectuar l’aixecament del cadàver, que va ser traslladat pels serveis funeraris. 

El cos es trobava molt deteriorat, com a conseqüència d’haver passat molt de temps al riu, i això ha dificultat les tasques d’identificació. 
Fonts policials expliquen al Diari que hi ha molts indicis que fan pensar que podria tractar-se d’un noi tortosí de 30 anys desaparegut el passat 17 de març.  

La identificació de les restes de la roba que portava, per part dels seus familiars, podria ajudar a esclarir la seua identitat. Sembla que els familiars sí haurien reconegut les peces de roba.

Amb tot, es reitera que fins que no es porte a terme l’autòpsia i no es tinguen conclusions fermes no es podrà assegurar si es tracta d’aquesta persona o no.

Comentarios
Multimedia Diari