El fort vent fa caure l’emblemàtic ‘aube’ de Jesús

Ratxes de fins a 95 quilòmetres per hora al Perelló

26 septiembre 2020 11:16 | Actualizado a 26 septiembre 2020 11:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El fort vent que ha bufat al territori en les últimes hores, amb ratxes que al Perelló van arribar als 95 quilòmetres per hora, han provocat la caiguda d’arbres i branques en diferents punts del terme de Tortosa. La principal incidència s’ha donat a Jesús, on el vent ha fet caure de matinada un arbre emblemàtic,  un plataner que els veïns de la població coneixien com «l’aube», a la cruïlla entre l’antiga carretera de Xerta i el camí del Terrer Roig.

L’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Jesús ha lamentat la caiguda de l’arbre en un missatge a les xarxes socials: «Avui ens hem despertat amb un fet insòlit i trist. El vent ha fet caure ‘l’aube’. Una imatge característica del nostre poble». 

La Policia Local, els bombers i el personal de la brigada han treballat des de la matinada per tal de restablir la circulació.

Les fortes ratxes de vent també han fet caure branques d’arbres en altres punts del municipi, com els barris del Temple o el parc Lluís Companys de Ferreries. 

A més, des de l’Ajuntament de Tortosa s'han hagut de suspendre algunes de les activitats i visites guiades previstes pel Dia Mundial del Turisme, com ‘El joc de les cultures’ al passeig de Ronda, la visita als Jardins del Príncep i la ruta pel riu Ebre del Sirgador. 

Comentarios
Multimedia Diari