El nou consultori de Benifallet es vesteix de llarg

Era una llarga reivindicació del poble, ja que l’anterior tenia barreres arquitectòniques per a persones amb mobilitat reduïda. El centre té tres sales i Salut hi ha invertit 431.719 euros

01 noviembre 2021 19:30 | Actualizado a 02 noviembre 2021 09:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Benifallet ha inaugurat el seu nou nou Consultori Local, després d’entrar en funcionament el passat 18 d’octubre. El nou consultori es troba situat al Passeig dels Tarongers, on també hi ha ubicats els serveis d’atenció social, entre d’altres.

El nou Consultori Local de Benifallet té una superfície de més de 160 metres quadrats, i ha suposat una inversió per part del Servei Català de la Salut de 431.710,62 euros, dels quals 60.000 euros s’han destinat a equipament.

El centre disposa d’una sala de consulta de medicina general, una sala de consulta d’infermeria, una sala d’exploracions i una sala d’espera, alhora que s’ha facilitat l’accés a l’edifici eliminant les barreres arquitectòniques.

L’alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret, explica que l’anterior consultori era de l’any 1981 i que s’havia quedat totalment obsolet.

«El principal problema era la seua accessibilitat. Les persones amb cadira de rodes no hi podien accedir perquè solament hi havia escales», expressa l’alcadessa.

Disposar d’un nou consultori accessible per tothom era una reivindicació històrica del municipi, i l’Ajuntament de Benifallet va cedir els terrenys perquè Salut hi actués.

Gemma Craywinckel, directora del Servei Català de la Salut, va inaugurar divendres passat al matí el nou consultori local, acompanyada del Delegat Territorial a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, el director territorial de Salut, Joan Nin, i l’alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret.

«Aquest és un exemple que la salut arriba allà on és necessari i amb les millors condicions. Garantim que l’usuari pugui accedir a aquests serveis i que els professionals poden exercir en un entorn que els hi és còmode, amigable i saludable», va remarcar Craywinckel.

Una vegada finalitzat l’acte d’inauguració, Craywinckel va desplaçar-se també cap a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, on va realitzar una visita al centre i va reunir-se amb l’equip directiu de l’ICS Terres de l’Ebre. Posteriorment Craywinckel va reunir-se amb els proveïdors de Salut de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre al mateix edifici de la Regió.

Comentarios
Multimedia Diari