El president de l’Associació Catalana de Municipis es reuneix amb els alcaldes del Baix Ebre

David Saldoni explica als batlles els cursos de formació de l'associació

04 diciembre 2018 10:15 | Actualizado a 04 diciembre 2018 10:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El president de l’Associació Catalana de Municipis, David Saldoni, va visitar ahir el Baix Ebre, on es va reunir amb els alcaldes de la comarca. 
En aquesta reunió va explicar als alcaldes la importància «d’unir esforços per treballar conjuntament tres àmbits crucials per tots els municipis». Saldoni va detallar que aquests àmbits són la formació dels treballadors públics, la compra pública i els reptes del món local, per tal de «fer les coses al màxim de bé possibles i coordinar-nos entre tots».

En aquest sentit, Saldoni va detallar que cada cop més els ciutadans «exigeixen més qualitat als polítics, i per això és tan important la formació». El president també va detallar que és determinant fer una bona gestió en la compra pública, i que en aquest sentit «aprendre a fer-ho aporta més transparència i seguretat als ajuntaments». L’Associació Catalana de Municipis, així doncs, ha de servir per «fer prevaldre la visió del territori cap al Govern de la Generalitat»; en paraules del president. La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, per la seua banda, va valorar molt positivament la trobada, «ja que el president ens ha explicat cursos de formació i projectes que ens serviran a tots».

Comentarios
Multimedia Diari