Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El president de l’Associació Catalana de Municipis es reuneix amb els alcaldes del Baix Ebre

David Saldoni explica als batlles els cursos de formació de l'associació

Marina Pallás

Whatsapp
El Consell d’Alcaldes del Baix Ebre, ahir al migdia. FOTO: Joan Revillas

El Consell d’Alcaldes del Baix Ebre, ahir al migdia. FOTO: Joan Revillas

El president de l’Associació Catalana de Municipis, David Saldoni, va visitar ahir el Baix Ebre, on es va reunir amb els alcaldes de la comarca. 
En aquesta reunió va explicar als alcaldes la importància «d’unir esforços per treballar conjuntament tres àmbits crucials per tots els municipis». Saldoni va detallar que aquests àmbits són la formació dels treballadors públics, la compra pública i els reptes del món local, per tal de «fer les coses al màxim de bé possibles i coordinar-nos entre tots».

En aquest sentit, Saldoni va detallar que cada cop més els ciutadans «exigeixen més qualitat als polítics, i per això és tan important la formació». El president també va detallar que és determinant fer una bona gestió en la compra pública, i que en aquest sentit «aprendre a fer-ho aporta més transparència i seguretat als ajuntaments». L’Associació Catalana de Municipis, així doncs, ha de servir per «fer prevaldre la visió del territori cap al Govern de la Generalitat»; en paraules del president. La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, per la seua banda, va valorar molt positivament la trobada, «ja que el president ens ha explicat cursos de formació i projectes que ens serviran a tots».

Comentarios

Lea También