Els Mossos rescaten dues persones i dos gossos atrapats en un vehicle a l'AP-7 pels aiguats

Els agents han nedat fins al cotxe per ajudar els ocupants a sortir-ne

01 septiembre 2021 13:56 | Actualizado a 01 septiembre 2021 13:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d'Esquadra han rescatat dues persones i dos gossos que havien quedat atrapats en un vehicle a l'AP-7 en els forts aiguats que cauen aquest dimecres a les Terres de l'Ebre. Els agents han nedat fins al cotxe per poder-los treure. El cos policial ha activat, a més dels agents disponibles al Montsià i al Baix Ebre, indicatius de Seguretat Ciutadana d'altres comarques i de les unitats de Muntanya, Subsòl, Aquàtica, Marítima i Mitjans aeris per les intenses pluges. Protecció Civil ha rebut avisos per rescatar vehicles i no descarta que hi puguin haver persones atrapades. En aquests moments hi ha tallades l'N-340, l'AP-7 i la TP-2218.

Fins les 15h els Bomberts han rebut 304 avisos #INUNCAT: #Montsià (272) dels quals 219 a #Alcanar. Els Bombers estan fent diversos serveis per ajudar a persones afectades per les inundacions o que es trobaven en una situació de risc.

També els Bombers han donat assistència a les persones del càmping els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita, on hi ha hagut desperfectes a uns 12 bungalous. Unes 70 persones s'han confinat a les instal·lacions de restauració, no afectades.

Comentarios
Multimedia Diari