Els Reis d'Orient tornen a arribar pel riu Ebre a Tortosa i a Amposta

Aquesta tarda, els Reis d´Orient es presentaran arreu de les Terres de l´Ebre amb barca pel riu, amb vaixell pel mar o amb carrossa pel carrer

19 mayo 2017 20:42 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

A Tortosa i a Amposta, els Reis d’Orient arribaran, aquest vespre, pel riu. La cavalcada de Tortosa, amb el nom de Cavalcada Encantada estarà inspirada en el conte La Bella i la Bèstia.

Després d’arribar en una embarcació pel riu a les 17.30 hores, a la platja de ferreries, i adorar el nen Jesús del pessebre vivent de la Parròquia del Roser, seran transportats cap a l’Ajuntament per un fascinant autobús d’una altra època cedit per l’empresa Hife.

Un cop al balcó de l’Ajuntament, els Reis faran els parlaments i, a les 18.45 hores, arrencarà la gran cavalcada des d’aquesta plaça fins al Parc Municipal.

Enguany i com a novetat a Amposta també tornen a arribar pel riu Ebre, a l’embarcador, per iniciar el següent recorregut: c/ Corsini–c/ Sant Josep–av. Santa Bàrbara–pl. Mercat–c/ Miquel Granell–av. la Ràpita fins c/ Major i pl. Ajuntament.

A Móra d’Ebre, els Reis arribaran a les 18 hores pel Pont de les Arcades il·luminat. El recorregut és: c/ d’Antoni Asens–c/ del Dr. Peris–c/ de Bonaire–c/ de Roger de Llúria–av. de les Comarques Catalanes–c/ d’Antoni Asens i de la Barca fins a la plaça de Baix. A la plaça de Baix tindrà lloc la salutació i també faran l’adoració al pessebre i pujaran al balcó de l’Ajuntament per rebre les claus del poble.

Comentarios
Multimedia Diari