Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els Reis d'Orient tornen a arribar pel riu Ebre a Tortosa i a Amposta

Aquesta tarda, els Reis d´Orient es presentaran arreu de les Terres de l´Ebre amb barca pel riu, amb vaixell pel mar o amb carrossa pel carrer

Marina Pallás

Whatsapp
Els Reis d´Orient desembarcant a la platja de Ferreries, a Tortosa. Foto: joan revillas

Els Reis d´Orient desembarcant a la platja de Ferreries, a Tortosa. Foto: joan revillas

A Tortosa i a Amposta, els Reis d’Orient arribaran, aquest vespre, pel riu. La cavalcada de Tortosa, amb el nom de Cavalcada Encantada estarà inspirada en el conte La Bella i la Bèstia.

Després d’arribar en una embarcació pel riu a les 17.30 hores, a la platja de ferreries, i adorar el nen Jesús del pessebre vivent de la Parròquia del Roser, seran transportats cap a l’Ajuntament per un fascinant autobús d’una altra època cedit per l’empresa Hife.

Un cop al balcó de l’Ajuntament, els Reis faran els parlaments i, a les 18.45 hores, arrencarà la gran cavalcada des d’aquesta plaça fins al Parc Municipal.

Enguany i com a novetat a Amposta també tornen a arribar pel riu Ebre, a l’embarcador, per iniciar el següent recorregut: c/ Corsini–c/ Sant Josep–av. Santa Bàrbara–pl. Mercat–c/ Miquel Granell–av. la Ràpita fins c/ Major i pl. Ajuntament.

A Móra d’Ebre, els Reis arribaran a les 18 hores pel Pont de les Arcades il·luminat. El recorregut és: c/ d’Antoni Asens–c/ del Dr. Peris–c/ de Bonaire–c/ de Roger de Llúria–av. de les Comarques Catalanes–c/ d’Antoni Asens i de la Barca fins a la plaça de Baix. A la plaça de Baix tindrà lloc la salutació i també faran l’adoració al pessebre i pujaran al balcó de l’Ajuntament per rebre les claus del poble.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También