Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els braus de l'Ebre, aïllats de la polèmica pel seu futur

Mengen, pasturen, es refresquen al riu, i fugen davant la presència humana

ACN

Whatsapp
Primer pla de les restes d'un vedell mort a l'illa dels bous, aquest 27 de setembre de 2016.

Primer pla de les restes d'un vedell mort a l'illa dels bous, aquest 27 de setembre de 2016.

Els dinou braus que habiten l'illa dels bous, al mig del riu Ebre, mantenen les seves rutines diàries aïllats de la polèmica revifada sobre el seu futur. Creuen l'illa de banda a banda, s'acosten a alimentar-se amb el menjar que els voluntaris els deixen cada dos dies des de fa gairebé un mes. A estones es refresquen al riu Ebre i fugen quan detecten la presència humana.

Habitualment van en manada, tots junts, i algun dels mascles lidera el grup. Estan acostumats a viure sols però aquests dies la seva rutina es veu trastocada després que una denúncia d'una entitat animalista sobre l'estat dels animals hagi centrat el focus mediàtic fa pocs dies. Alguns dels braus encara tenen un aspecte famèlic, amb les costelles molt marcades, però hi ha alguns exemplars que ja es veuen recuperats. A l'illa, arbrada i seca, també hi ha restes d'animals morts, el més recent un petit vedell.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También