Els caleros adoren la seua patrona, la Candelera

El poble viu un intens cap de setmana d’activitats molt participatives. El sol i el bon temps han propiciat un ambient esplèndid

03 febrero 2020 10:00 | Actualizado a 03 febrero 2020 10:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els caleros han estat enguany de sort: el magnífic bon temps d’aquest passat cap de setmana ha garantit un ambient esplèndid al municipi durant les Festes de la Candelera d’enguany: els caleros han sortit al carrer, han participat de tots els actes i han viscut molt intensament el que són, per a molts, els dies més especials de tot l’any.

A més, com que el dia 2 ha caigut enguany en cap de setmana, el municipi s’ha omplert també de molts visitants.

Després de diversos dies d’actes previs, concerts, cercaviles, show cookings i vermuts electrònics, ahir, Dia de Patrona, va ser la jornada més solemne i sentida, amb la benedicció de les candeles al matí i l’ofrena floral a la Mare de Déu de la Candelera.

Al vespre, com és tradicional, va tenir lloc la solemne processó, portada pels Quintos del 2000. Sense dubte és el moment de més sentiment per als caleros, que la il·luminen amb la llum de les atxes i la conclouen amb el Salve a la Candelera.

Cal dir que enguany l’Ajuntament ha reforçat el ball de tarda. En aquest sentit, la festa dels 80 amb Di-Versiones (considerat el millor grup de versions) al poliesportiu amb entrada gratuïta el dissabte per la tarda va ser un èxit absolut.

Avui serà el torn del ball de tarda i nit amb l’orquestra Nueva Era, a més d’una jornada plena d’activitats amb cercaviles i batucades i degustacions de tonyina roja gentilesa del Grup Balfegó.

Comentarios
Multimedia Diari