Els tres morts en l’avioneta de Flix, pendents d’identificació

Els cossos van quedar calcinats i es troben a un tanatori de Tarragona a l’espera de poder confirmar les identitats a través de la fitxa dental

14 mayo 2018 18:04 | Actualizado a 14 mayo 2018 18:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra treballen per poder identificar els cossos de les tres persones mortes en l’accident d’una avioneta, el passat dissabte a la tarda al terme municipal de Flix, així com per determinar les causes del sinistre.  Els cossos van quedar totalment calcinats després que l’aparell s’incendiés en estavellar-se al costat del quilòmetre 9,5 de la carretera T-2237.

Els cossos de les tres persones mortes es troben actualment a un tanatori de Tarragona.  Per tal confirmar les seves identitats serà necessari contactar amb familiars i dur a terme una identificació a través de les fitxes dentals.  

Tot apunta que es tracta de persones de nacionalitat alemanya. D’aquell país era l’home que va llogar l’aparell a Hamburg. La seva intenció era viatjar fins a Portugal amb dues persones més.   

L’avioneta sinistrada va sortir dissabte de l’aeroport de Tires/Cascais (molt prop de Lisboa) i pretenia aterrar a l’aeroport de Reus, però la torre de control reusenca va perdre la senyal de l’aparell abans de les quatre de la tarda. 

Els familiars d’un altre home de nacionalitat alemanya que tenia previst viatjar en avioneta amb uns amics n’han denunciat la desaparició des del passat dissabte, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra.

Les causes

La Unitat Tècnica de Seguretat Aèria de la policia catalana és l’encarregada de determinar les causes del sinistre aeri, de forma paral·lela a l’informe d’Aviació Civil. L’aparell sinistrat era un monomotor Mooney M20 de quatre places, tal i com ja va avançar el Diari.

L’avís del sinistre el va donar una veïna que dissabte poc abans de les quatre de la tarda va veure flames a prop del punt quilomètric 9 de la carretera T-2237, de Vinebre a la Palma d’Ebre. El foc es va estendre a una zona de vegetació i va cremar 150 metres quadrats de matoll.

Comentarios
Multimedia Diari