Más de Ebre

Ebre Tortosa

En marxa les obres de millora de dos carrers de Vora Parc, a Tortosa

El projecte d’urbanització de les vies Mossèn Manyà i Sebastià
 Juan Arbó inclou la renovació de les voreres i la il·luminació

REDACCIÓ

Whatsapp
Màquines treballant sobre el terreny.  FOTO: JOAN REVILLAS

Màquines treballant sobre el terreny. FOTO: JOAN REVILLAS

Han començat els treballs d’urbanització dels carrers de Mossèn Manyà i Sebastià Juan Arbó, a la zona de Vora Parc de Tortosa. Permetran arranjar les voreres i, a la vegada, s’hi substituirà l’enllumenat amb la renovació de la xarxa elèctrica i la instal·lació de lluminàries de tecnologia LED, que permetran incrementar la il·luminació al vial al mateix temps que se’n reduirà el consum elèctric.

L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha recordat que l’any passat ja es va dur a terme una inversió a la via pública de més d’1,5 milions d’euros, i que «el govern municipal continua donant-hi prioritat, amb més d’un milió en una partida genèrica de reposició de voreres i asfaltatge, a les quals se sumen altres partides de renovació de parcs infantils, millora de zones verdes o arranjament de camins». «Volem seguir fent una ciutat més amable per a les persones i per això l’arranjament de voreres segueix sent una de les prioritats per als pròxims mesos», afirma Roigé.

Pel que fa a l’actuació que ara s’inicia a Vora Parc, en primer lloc té previst actuar sobre el carrer de Mossèn Manyà i, una vegada acabat este tram, seguirà pel carrer de Sebastià Juan Arbó. S’hi renovarà tot el paviment existent, amb un disseny que serà diferenciat de la resta de carrers de l’entorn: «era un compromís d’aquest govern municipal seguir actuant a Vora Parc, i amb este tractament diferenciat donarem un sentit especial a la urbanització», ha apuntat l’alcaldessa. El cost del projecte se situa en 308.000 euros.

A la zona de Vora Parc, anteriorment ja s’havia arranjat el carrer de Rosa Maria Molas i tot l’espai situat al darrera del teatre auditori Felip Pedrell. Posteriorment també està previst que es puga continuar l’actuació ara en marxa als carrers de Joan Miró i de Soriano Montagut, obra que compta amb una previsió de 408.000 euros, dins de la modificació pressupostària aprovada al principi d’abril per part del Consistori.

Comentarios

Lea También