Más de Ebre

En marxa un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a Riba-roja d’Ebre

La infraestructura permet alimentar dos vehicles de manera simultània

Diari de Tarragona

Whatsapp
Presentació del nou punt de recàrrega.  FOTO: Joan Revillas

Presentació del nou punt de recàrrega. FOTO: Joan Revillas

Riba-roja d’Ebre compta des d’aquesta setmana amb un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, situat al número 3 del carrer Reus.  L’objectiu d’aquesta iniciativa és impulsar la mobilitat sostenible i de zero emissions al territori i forma part del Pla d’Infraestructures de Recàrrega d’Endesa X, que preveu el desplegament de 8.500 punts d’accés públic a tot l’Estat fins al 2023. La infraestructura, que ja està connectada a la xarxa elèctrica i a punt per rebre els primers usuaris, permet alimentar dos vehicles de manera simultània, un utilitzant la recàrrega ràpida (20 minuts) i l’altre la semiràpida (una hora).  Endesa X preveu estrenar més instal·lacions de recàrrega per a vehicles elèctrics a les comarques ebrenques amb punts a Flix i Corbera d’Ebre. 

L’alcalde de Riba-roja d’Ebre, Antonio Suárez, explica que aquesta infraestructura donarà servei a una demanda constatada, tant de veïns del municipi com de població flotant. 

Per la seva banda, el director general d’Endesa X, Davide Ciciliato, recordà que l’empresa va començar una campanya fa dos anys per trencar «el cercle viciós que no hi havia cotxes elèctrics perquè no hi havia recàrrega, i a l’inrevés».

Comentarios

Lea También