Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Endesa renovarà el meandre del riu Ebre amb un desembassament puntual de 150 metres cúbics per segon a Flix

L'operació començarà a les vuit del matí i s'allargarà fins a les onze del matí

ACN

Whatsapp

La companyia elèctrica Endesa té previst dur a terme aquest dimarts un desembassament puntual de 150 metres cúbics per segon per renovar el meandre del riu Ebre al seu pas per Flix, a la Ribera d'Ebre. L'operació es farà entre vuit i onze del matí i l'aigua es deixarà anar per les comportes i no per les turbines. D'aquesta manera, segons la companyia, els macròfits o plantes aquàtiques que s'acumulen al tram final del riu s'arrossegaran, garantint el manteniment mediambiental del meandre. Aquesta actuació és la segona de les tres que estan previstes dins del període estival i és complementària a les crescudes de la tardor i al primavera per sanejar el riu.

Tot i així, aquesta primavera la crescuda s'ha produït de manera natural a causa de les condicions meteorològiques que es van donar des de finals de març fins a principis d'abril, de manera que no es va fer la crescuda controlada de riu previstes per aquelles dates.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También