Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ercros difon informació sobre el sanejament a Flix

La companyia informa sobre l'estat actual dels treballs de caracterització i les tasques pendents a la seva pàgina web

ACN

Whatsapp
Visita de la comissió d'experts, amb els terrenys contaminats en primer pla i les instal·lacions que Ercros ha de desmantellar. FOTO: ACN

Visita de la comissió d'experts, amb els terrenys contaminats en primer pla i les instal·lacions que Ercros ha de desmantellar. FOTO: ACN

Ercros ha publicat al seu web corporatiu un apartat dins de la seva pàgina corporativa amb informació sobre els treballs de sanejament dels terrenys de la seva fàbrica de Flix (Ribera d'Ebre).

Accessible a través de l'enllaç i des de la informació que s'ofereix sobre aquest centre productiu, la nova pàgina ofereix informació sobre la història de la fàbrica, l'estat actual dels treballs de caracterització i sanejament així com els projectes de futur.

Segons un comunicat corporatiu, l'empresa actualitzarà periòdicament aquest apartat "amb tota la informació d'interès que es genera sobre aquest tema", d'acord amb la seva "voluntat d'informar amb la màxima transparència".

Després de tancar la centenària planta de producció de mercuri el passat 10 de desembre i acomiadar 45 treballadors, la companyia ha de fer front ara al desmantellament de les instal·lacions així com a la neteja dels espais exteriors on s'ha detectat contaminació.

Temas

Comentarios

Lea También