Esquerra crea la campanya ‘Viacrucis N-340’ per denunciar la mortalitat a la via

La Federació de l’Ebre d’Esquerra presenta una campanya i una pàgina web on els ciutadans podran penjar incidències

10 julio 2017 15:23 | Actualizado a 11 julio 2017 18:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat aquest dilluns la campanya Viacrucis N-340. Esquerra ha presentat aquesta campanya amb un doble objectiu: el primer, denunciar la negativa del Govern espanyol a alliberar els peatges de l’autopista AP7, i el segon, demanar que els ciutadans participen amb aquesta denúncia, signant el manifest i publicant les fotografies dels incidents de l’N340 a la pàgina web de la campanya (viacrucisn340.cat).

En la presentació de la iniciativa hi han participat tots els alcaldes i caps de llista d’ERC dels municipis pels quals passa el tram ebrenc de la carretera i el senador Miquel Aubà.

El president de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana, Alfons Montserrat, ha lamentat la negativa del Govern d’alliberar els peatges. «El tribunal decomptes xifra l’import de les radials de Madrid en més de 3.000 milions d’euros, mentre que per alliberar els peatges de l’AP7 entre Vinaròs i l’Hospitalet només calia una inversió de 20 milions», ha argumentat. «I s’ha invertit en les rotondes, que tenen un efecte dissuassiu», ha apuntat.

El president ha titllat de «focus de problemes i focus de perill», aquesta via. El partit també ha recordat que precisament ara durant la temporada d’estiu encara s’incrementa més el trànsit per l’N-340 i és per això que aquest ha sigut un bon moment per presentar la campanya.

En la presentació de la iniciativa hi han participat tots els alcaldes i caps de llista d’ERC dels municipis pels quals passa el tram ebrenc de la carretera i el senador Miquel Aubà

Penjar fotografies
Pel que fa a la nova pàgina web de la campanya, que ja és en marxa, es tracta d’un portal web on trobar informació i publicar contingut en relació a la carretera. La iniciativa ha sigut proposada pels electes republicans i té com a objectius denunciar els incidents i problemes de l’N-340 al seu pas per les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès, i exigir la millora de la seguretat i la mobilitat dels ciutadans que hi transiten.

«Es tracta d’una pàgina web de sensibilització per a la ciutadania. Demanem que la gent hi participe signant el manifest i penjant informació o fotografies d’incidències», ha declarat Montserrat.

Comentarios
Multimedia Diari