Evacuat un nadó de mesos a l'hospital d'Amposta per inhalació de fum

Un incendi en un quadre elèctric d'un bloc de pisos del carrer Valletes ha provocat una gran fumera que ha afectat a diversos veïns. Dos han estat evacuats, un d'ells el nen de menys d'un any, i l'altre una dona jove de 35. Sis persones més han estat ateses al mateix carrer.

19 mayo 2017 17:41 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Bombers de la Generalitat hna rebut l'avís al voltats de dos quarts de dotze d'aquest migdia per un incendi de vivenda. S'han activat quatre dotacions i també ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Han estat acompanyats per la Policia Local d'Amposta. La primera hipòtesis del que ha succeït és que una guspira al quadre elèctric del número 1 del carrer Valletes d'Amposta (és un bloc de pisos) ha provocat una flama i una gran fumada que ha sortit per la porta del bloc de viviendes i pel pati de llums. Els bombers han ventilat l'edifici i han apagat la flama.

Uns vuit veïns haurien resultat ferits lleus durant l'evacuació de l'edifici. Sembla ser que tots per inhalació de fum. Dos d'ells, un nadó de mesos i una dona de 35, han estat traslladats a l'Hospital Comarcal d'Amposta per una segona revisió, sobretot pel nadó. I la resta, segon expliquen fonts del SEM, s'han atès a peu de carrer. 

Comentarios
Multimedia Diari