Florette inicia les obres de construcció de la nova planta d'envasat d'amanides a Tortosa

Es preveu que entri en funcionament a la primavera del 2021, amb la creació de 200 llocs de treball

30 junio 2020 10:57 | Actualizado a 30 junio 2020 13:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Florette, l’empresa navarresa especialitzada en vegetals frescos i llestos per a consumir, inicia aquesta setmana el moviment de terres per a la construcció de les seves noves instal·lacions a Tortosa,  les quals es preveu que puguin començar a funcionar durant la primavera de 2021 i suposaran el setè centre de producció de l’empresa a Espanya.
Amb la construcció d’aquest nou centre es generaran prop de 200 llocs de treball directes. En una situació com l’actual, en la qual les xifres de l’atur han augmentat a causa de la crisi provocada pel COVID-19, Florette confia a ajudar a promoure i reactivar l’economia de la zona.
Aquest nou centre de producció  comptarà amb una inversió inicial de 13 milions d’euros. La planta estarà situada al polígon Catalunya Sud, de Tortosa i  l’Aldea,  i es dedicarà a la producció d’amanides i verdures. 
En total, esperen elaborar a l’any al voltant de 25 milions de bosses d’amanides i verdures llestes per a consumir. L’empresa encarregada del projecte d’aquestes noves instal·lacions és Construccions Ecay i la compra dels terrenys s’ha realitzat a Incasòl (L’Institut Català del Sòl).
La sostenibilitat jugarà un paper fonamental en aquest nou centre de producció, segons afirma l’empresa, que treballarà amb energies renovables, amb un model de recuperació d’aigua i amb eficiència energètica basada en l’autoconsum. «A més, es basarà en el concepte d’indústria 4.0 i s’enfocarà en una major eficiència dels recursos i d’adaptació a les demandes», remarquen.
El centre de producció de Tortosa se sumarà als ja existents a Navarra, Conca, Toledo, Múrcia i Gran Canària. Gràcies a la proximitat d’aquests centres de producció i dels camps de cultiu distribuïts pel país, «els productes de Florette triguen solament 24 hores a arribar de l’horta a les taules de les llars», ressalten des de l’empresa.

Comentarios
Multimedia Diari