Godall posa en marxa un servei de guarda de camp

L’objectiu és prevenir els robatoris a finques. Enguany el preu de les garrofes ha fet incrementar els furts d’aquest producte

18 octubre 2020 14:40 | Actualizado a 18 octubre 2020 14:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Godall compta des d’aquesta tardor amb un guarda de camp per vigilar que no es produeixin robatoris en les finques del terme municipal. L’Ajuntament del municipi del Montsià ha signat un conveni amb la Societat de Caçadors Sant Salvador, amb l’objectiu de compartir el guarda de caça.

Així, a través d’aquest acord, el guarda també realitzarà durant tot l’any tasques de guarda de camp, vigilant i controlant el terme per prevenir possibles robatoris tant a les finques com a l’interior de les casetes.

Segons detalla l’alcalde, Alexis Albiol, aquest era un compromís adquirit en el seu programa electoral i que enguany s’ha fet si cap més necessari. «Amb la situació de pandèmia, de crisi econòmica i la pujada del preu de productes com la garrofa, els robatoris han augmentat considerablement», afirma.

Godall és un poble que viu principalment de l’agricultura, amb l’oliva com a conreu principal, però també amb un pes considerable de les ametlles i les garrofes.

El guarda ja està treballant i en les últimes setmanes ha pogut denunciar als Mossos dos robatoris de garrofes en finques.

Entre les seves funcions, està previst que pugui vigilar i avisar també de possibles abocaments incontrolats al llarg del terme municipal. «Som un municipi eminentment rural i creiem que aquest és un servei per als veïns que feia molta falta», remarca Albiol.

Comentarios
Multimedia Diari