Inicien les obres a les voreres del carrer d’Alcanyís a Tortosa

L’Ajuntament de Tortosa també actua a l’entorn de la plaça 1 d’Octubre, al barri de Ferreries

13 mayo 2021 09:40 | Actualizado a 13 mayo 2021 09:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Tortosa segueix duent intervencions d’arranjament a diverses voreres del municipi, dins del pla de millora de la via pública. Des de fa uns dies s’està actuant sobre les voreres del carrer d’Alcanyís, al barri de Ferreries, per renovar el paviment existent. L’actuació s’està fent per trams per minimitzar l’afectació al veïnat. Ja s’ha completat un tram entre els carrers Olivera i València, i ara mateix s’està actuant sobre el tram que va del carrer València fins al carrer Tarragona. Una vegada completat, es repetirà l’actuació en la vorera situada a l’altre costat de la via, en el tram que va del carrer Olivera fins a la plaça 1 d’Octubre.

Aquesta intervenció permetrà renovar la zona de pas per a vianants, i a la vegada també contempla la renovació de l’enllumenat, que incorporarà tecnologia LED per aconseguir més eficiència lumínica i un estalvi energètic. De la mateixa manera, l’actuació deixarà a punt el tram central del carrer per poder-ne renovar l’asfaltatge en una intervenció posterior, dins del milió d’euros que el pressupost municipal preveu per a actuacions a la via pública.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, va visitar ahir al matí l’evolució de les obres acompanyada pel regidor de Serveis, Domingo Tomàs, el regidor del barri de Ferreries, Ximo Martorell, i el president de l’associació de veïns de Ferreries-Sant Vicent, Joan Carles Bonfill. Segons va insistir, les actuacions de millora a la via pública van en la línia d’aconseguir una ciutat més amable per a la ciutadania.

Després de l’actuació en aquests trams, les obres també continuaran a la vorera situada entre el carrer Alcanyís i el carrer Ulldecona. Així mateix, també es renovarà la vorera existent a la plaça 1 d’Octubre, entre el carrer Tarragona i el carrer Hernan Cortés. En total, la intervenció suposa una inversió de 85.000 euros.

Roigé ha avançat que posteriorment, i també dins del milió d’euros d’inversions per a via pública que s’inclouen al pressupost municipal, s’actuarà a les voreres interiors de la plaça 1 d’Octubre, així com també en una altra part històrica del barri de Ferreries, en carrers com Amor o Pina, en els quals es renovaran les voreres i l’asfaltatge.

Comentarios
Multimedia Diari