Jornada festiva a Corbera d'Ebre en benefici del Jeroni de Moragas

El grup Xeic! ha creat la cançó ‘Tots sumem’ realitzada per al vi solidari Sense Límits, una iniciativa de la cooperativa agrícola del municipi 

02 junio 2018 11:21 | Actualizado a 19 junio 2018 18:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El vi solidari ‘Sense Límits’, produït per l’Agrícola de Corbera d’Ebre, una iniciativa que va néixer el 2017 a favor de l’Associació de Rehabilitació i Educació Especial Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, ha presentat el videoclip de la cançó ‘Tots Sumem’, del grup riberenc XEIC! i amb lletra de l’escriptor Andreu Carranza.

Tots els beneficis de la cançó aniran destinats a l’associació. El videoclip és una bonica i alegre peça amb el paisatge terraltí de fons. L’escriptor flixanco Andreu Carranza va rebre la proposta i no va dubtar en participar per confeccionar la lletra. «Es tracta d’una cançó inclusiva i positiva, en la qual el lema és precisament aquest: que tots sumem, que des de qualsevol àmbit tots aportem coses», explica Carranza.

El 1979 va ser constituïda l’Associació de Rehabilitació i Educació Especial Jeroni de Moragas. És una entitat sense afany de lucre que dóna servei a prop de 100 persones amb discapacitat intel·lectual. El territori d’actuació és intercomarcal i comprèn diversos municipis de la Ribera d’Ebre, Terra Alta, Priorat, Baix Camp i Baix Ebre. La presentació del vi solidari Sense Límits de l’Agrícola de Corbera d’Ebre va aplegar, l’any passat, més de 500 persones. 

Ara, el proper 9 de juny tindrà lloc una gran jornada festiva i solidària a Corbera d’Ebre, amb tast i venda del vi solidari, activitats, sopar i un concert solidari. A les 17 hores arrencarà la festa amb gegants, jocs infantils tradicionals i una gran xocolatada. A més, es podrà fer una degustació de tapes i del vi solidari. Són moltes les associacions i entitats del territori que hi col·laboren desinteressadament per al benefici de l’associació. Al vespre se celebrarà a la plaça de l’Església del Poble Vell el sopar i concert. La presentació del vi solidari anirà a càrrec d’Eva Vicens, periodista i directora dels Premis Vinari. Al concert es podran veure els Quicos, Gra Fort, DJ Eloi Giralt, Mascarats, Setrill i Xeic!.

Comentarios
Multimedia Diari