Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Jornades gastronòmiques del corder de la Terra Alta

Començaran el 23 de febrer fins al 25 de març a catorze restaurants d'Arnes, Batea, Bot, Gandesa, Horta de Sant Joan, el Pinell de Brai, la Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs

Diari de Tarragona

Whatsapp

La comarca de la Terra Alta celebrarà del 23 de febrer al 25 de març les novenes Jornades Gastronòmiques del Corder, un certamen gastronòmic que té l'objectiu de promocionar els productes de qualitat de la contrada, especialment el corder, però també l'oli i el vi, entre altres.

En l'edició d'enguany s'han sumat a la iniciativa un total de catorze restaurants de les poblacions d'Arnes, Batea, Bot, Gandesa, Horta de Sant Joan, el Pinell de Brai, la Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs.

Tots ells oferiran menús especials en què la carn de corder hi serà present, sobretot en els plats principals, acompanyada de l'oil, el vi, les pastes, la mel, els licors... de la Terra Alta.

En opinió de l'organització, la preocupació per una alimentació sana, basada en productes de qualitat, elaborats d'una manera sostenible i natural està a l'ordre del dia, i cada cop el consumidor valora més els productes ecològics o integrats, de proximitat, de quilòmetre zero, i el corder de la Terra Alta encaixa perfectament en aquests criteris.

La carn del corder criat a la Terra Alta té unes característiques especials perquè és el producte del treball d'uns pastors que mantenen viva la ramaderia extensiva, tradicional de les nostres comarques, i del sacrifici dels animals a la mateixa comarca. Tot plegat és garantia de qualitat, de benestar animal i de sostenibilitat.

Les Jornades són una iniciativa del Consell Comarcal que compta amb el suport de la DOP Oli de la Terra Alta, de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i de l'Associació de Turisme Rural comarcals.

Temas

Comentarios

Lea También