Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'ACA habilitarà una nova captació d'aigua a Vinebre

L'obra reforçarà el municipi davant possibles episodis de contaminació de l'aigua

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'un dels pous de captació. FOTO: ACA

Imatge d'arxiu d'un dels pous de captació. FOTO: ACA

 L'Agènia Catalana de l'Aigua (ACA) ha tret a licitació a redacció del projecte per habilitar una nova captació d'aigua a Vinebre, a la Ribera d'Ebre. L'objectiu és incrementar la garantia d'abastiment i reduir la "vulnerabilitat" del municipi davant de possibles episodis de contaminació.

Actualment, Vinebre disposa de dos captacions d'aigües subterrànies i una captació superficial al riu Ebre. El pressupost de licitació és del 60.437 euros i el termini per presentar les ofertes acaba l'1 de febrer. Amb el projecte es farà una nova captació a la zona de les Raboses, a una fondària de 450 metres. Així es disposarà d'una nova font d'abastament d'aigua complementària a les existents.

Fonts de l'ACA han confirmat que es tracta d'una de les obres pendents del Pla de restitució vinculat als treballs de descontaminació de l'embassament de Flix.

Temas

Comentarios

Lea También