L’Ametlla de Mar organitza el primer Mercat de Nadal

El comerç i les entitats locals exposen els seus productes i propostes des de demà fins diumenge, en la primera edició d’aquesta fira

04 diciembre 2019 09:40 | Actualizado a 04 diciembre 2019 09:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ametlla de Mar prepara la primera edició del Mercat de Nadal, que tindrà lloc des de demà fins diumenge al parc del Bon Repòs. L’esdeveniment, que obrirà portes demà dijous a les 18.00 hores coincidint també amb l’encesa de les llums de Nadal a la població, vol ser un aparador dels comerços locals, així com en un espai de difusió per a les associacions caleres. A més, es podrà gaudir de tallers infantils, nadales, degustacions i fins i tot d’un vermut electrònic, entre altres activitats complementàries a la fira.

Prop d’una trentena de parades de comerços i entitats s’instal·laran al cor del parc del Bon Repòs, en una gran carpa on els assistents podran trobar una mostra de regals i productes de decoració, gastronomia i complements per aquestes dates de celebracions.

Una iniciativa que té com a objectiu fomentar el comerç local i alhora promocionar el municipi dins un ambient festiu i nadalenc. Per aquesta raó, s’han programat diverses activitats gratuïtes i per a totes les edats, que complementaran l’oferta.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, Maite Boquera, espera que el mercat nadalenc tingui una bona afluència. «Animem a la gent perquè surti a comprar i participe en totes les activitats que els proposem».

Comentarios
Multimedia Diari