L’Ametlla enceta una renovada Fira de Nadal amb una vintena de casetes

També s’ofereixen altres propostes com una mostra d’animals de granja i tastos de vins

06 diciembre 2021 06:40 | Actualizado a 06 diciembre 2021 10:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ametlla va inaugurar dissabte passat la seua Fira de Nadal. Fins al diumenge 12 de desembre, hi ha instal·lades una vintena de casetes de fusta a l’avinguda Batlle Josep Pijoan, que ofereixen tota mena de productes de proximitat del teixit comercial i associatiu del municipi.

Enguany, el Mercat de Nadal de l’Ametlla de Mar ha fet un important salt qualitatiu, oferint una imatge renovada i més nadalenca, amb casetes de fusta. Fins al 8 de desembre hi ha instal·lats els diferents comerços participants i del 9 al 12 de desembre serà el torn de les entitats.

Els visitants podran trobar aquests dies tota mena de productes de proximitat i km 0: gastronomia, llibres, electrodomèstics, productes d’estètica, flors i arbres, objectes de regal elaborats per artesans locals, moda i complements tèxtils, joieria, entre altres.

A banda, s’ofereixen diverses propostes i activitats per a tots els públics. A la carpa del parc del Bon Repòs hi ha una mostra d’animals de granja amb gallines, conills, cavalls, ponis o ases i es podran fer passejades a cavall. També tindran lloc tallers infantils, masterclass esportiva solidària, actuacions musicals, vermut, xocolatada i degustació de figues i borranyes, entre altres activitats.

La iniciativa té com a objectiu fomentar el comerç local i alhora promocionar el municipi dins d’un ambient festiu i nadalenc. Per aquesta raó s’han programat aquestes activitats gratuïtes i per a totes les edats, que complementaran l’oferta.

Comentarios
Multimedia Diari