Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ametlla estrena ambulància del servei d'urgències municipal

L’Ajuntament també incorporarà un nou professional a la plantilla  de set sanitaris d’aquest servei, únic a les Terres de l’Ebre

Diari de Tarragona

Whatsapp
foto: Joan Revillas

foto: Joan Revillas

L’Ametlla de Mar ha estrenat la nova ambulància del Servei d’Urgències Municipal (SUM), un servei únic a les Terres de l’Ebre pel qual l’Ajuntament del municipi continua apostant. Es tracta d’un vehicle equipat com a UVI mòbil, amb el  material necessari per fer una atenció sanitària avançada. Així, disposa de monitor i desfibril·lador semiautomàtic, respirador automàtic, material pediàtric, frigorífic per a medicació, aspiradors de secrecions i escalfador de sèrums. El vehicle ha tingut un cost de 70.000, a càrrec del consistori. 

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha destacat que el SUM és «un servei singular», que demostra «l’esforç per dotar el municipi d’uns serveis sanitaris de màxima qualitat». Gaseni ha insistit en la necessitat de mantenir aquest servei de proximitat que la població «valora molt positivament». De fet, diversos veïns es van acostar ahir per conèixer de primera mà el nou vehicle, en la presentació que va comptar amb la presència del director dels serveis del Departament de Salut a les Terres de l’Ebre, Ismael Piñas.

El SUM es va posar en marxa l’any 2000 i actua com a servei d’assistència a les urgències i emergències del terme municipal, de transport sanitari urgent i d’atenció domiciliària. La plantilla formada per set professionals s’incrementarà aviat, ja que el consistori ha obert una borsa de treball per contractar un nou tècnic d’emergències sanitàries o infermer/a. 

Comentarios

Lea También