Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Auditori de Tortosa acull un concert solidari a favor dels refugiats

Organitzat per la Fundació Provocant la Pau, reunirà artistes com El Mafio, els Quicos i Provoking Peace Band

Marina Pallás

Whatsapp
El grup folklòric Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries estarà present al concert. Foto: Joan Revillas

El grup folklòric Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries estarà present al concert. Foto: Joan Revillas

Aquest diumenge, a les 19 hores, l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa acollirà un festival solidari a favor dels refugiats d’Idomeni.

La iniciativa, de la Fundació Provocant la Pau, proposa l’ajuda al projecte educatiu Hot Food Idomeni (que cada dia dóna menjar calent a 8.000 refugiats) i a Acció Solidària i Logística (que diàriament porten fruita i verdura a milers de refugiats).

Durant el festival actuaran artistes com El Mafio, Provoking Peace Band, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Josep Maria Bonet, Nika Zuñiga & los Daltons, A traición i Anny Noriega i Ainhoa Ortiz.

A més a més, durant l’acte s’explicaran les diverses accions que les ONG i els voluntaris internacionals estan duent a terme als camps de refugiats d’Idomeni i Eko. També s’explicaran les iniciatives de la Fundació Provocant la Pau, tant al camp de refugiats com a nivell polític, per tal de desbloquejar l’actual situació envers els refugiats.

El festival també compta amb la col·laboració de diverses entitats ebrenques com l’Ajuntament de Tortosa, Acadèmic, Túbal i la botiga Topdisc, que s’encarregarà de vendre les entrades anticipades (donatiu de 3 €) i també les de fila 0, per a les persones que no puguen assistir però vulguen col·laborar amb el donatiu.

Així mateix, també es podran adquirir aquestes entrades i col·laborar a la fila 0 a la mateixa taquilla de l’Auditori Felip Pedrell una hora abans de l’inici del concert.

Música per la pau

La iniciativa ha sorgit de la Fundació Provocant la Pau i el president de la Fundació, Joan Enric Reverté, i el músic Paco Prieto han estat recentment als mateixos camps de refugiats i fins i tot van ser testimonis d’un dels bombardejos.

La Fundació Provocant la Pau té com a principal preocupació l’educació dels xiquets i adolescents en zones conflictives. De fet, ha organitzat una nova edició de la campanya en educació de valors dirigida a les escoltes, instituts, universitats i associacions centrada en el tema dels refugiats, partint sempre del seu compromís humanitari.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También