L'Auditori de Tortosa acull un concert solidari a favor dels refugiats

Organitzat per la Fundació Provocant la Pau, reunirà artistes com El Mafio, els Quicos i Provoking Peace Band

19 mayo 2017 19:23 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest diumenge, a les 19 hores, l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa acollirà un festival solidari a favor dels refugiats d’Idomeni.

La iniciativa, de la Fundació Provocant la Pau, proposa l’ajuda al projecte educatiu Hot Food Idomeni (que cada dia dóna menjar calent a 8.000 refugiats) i a Acció Solidària i Logística (que diàriament porten fruita i verdura a milers de refugiats).

Durant el festival actuaran artistes com El Mafio, Provoking Peace Band, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Josep Maria Bonet, Nika Zuñiga & los Daltons, A traición i Anny Noriega i Ainhoa Ortiz.

A més a més, durant l’acte s’explicaran les diverses accions que les ONG i els voluntaris internacionals estan duent a terme als camps de refugiats d’Idomeni i Eko. També s’explicaran les iniciatives de la Fundació Provocant la Pau, tant al camp de refugiats com a nivell polític, per tal de desbloquejar l’actual situació envers els refugiats.

El festival també compta amb la col·laboració de diverses entitats ebrenques com l’Ajuntament de Tortosa, Acadèmic, Túbal i la botiga Topdisc, que s’encarregarà de vendre les entrades anticipades (donatiu de 3 €) i també les de fila 0, per a les persones que no puguen assistir però vulguen col·laborar amb el donatiu.

Així mateix, també es podran adquirir aquestes entrades i col·laborar a la fila 0 a la mateixa taquilla de l’Auditori Felip Pedrell una hora abans de l’inici del concert.

Música per la pau

La iniciativa ha sorgit de la Fundació Provocant la Pau i el president de la Fundació, Joan Enric Reverté, i el músic Paco Prieto han estat recentment als mateixos camps de refugiats i fins i tot van ser testimonis d’un dels bombardejos.

La Fundació Provocant la Pau té com a principal preocupació l’educació dels xiquets i adolescents en zones conflictives. De fet, ha organitzat una nova edició de la campanya en educació de valors dirigida a les escoltes, instituts, universitats i associacions centrada en el tema dels refugiats, partint sempre del seu compromís humanitari.

Comentarios
Multimedia Diari