Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Hospital Verge de la Cinta inicia les obres de construcció de la nova cuina, que incorporarà un sistema de producció en fred

Fins a l'octubre s'unifica el servei de restauració tant per als usuaris com per al personal del centre a la cafeteria externa

ACN

Whatsapp
L'Hospital Verge de la Cinta inicia les obres de construcció de la nova cuina. FOTO: ACN

L'Hospital Verge de la Cinta inicia les obres de construcció de la nova cuina. FOTO: ACN

L'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa va iniciar dilluns passat les obres de millora i modernització de la cuina de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta que, amb una durada prevista de dos mesos i mig, finalitzaran la primera setmana d'octubre, segons ha informat aquest dimecres el Departament de Salut. La inversió en obres de construcció i equipament en aquest espai, d'uns 400 metres quadrats de superfície, és de 900.000 euros finançats per la concessionària de la cuina, Arcasa. El projecte inclou un sistema de producció en fred per millorar la qualitat dels àpats, tal com la mateixa empresa va instal·lar a l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona l'any 2010.

Provisionalment, i mentre durin les obres, les tasques de la cuina de l'hospital es porten a terme a la cafeteria de personal a fi de garantir la seguretat dels pacients. Per aquest motiu, durant aquest període, s'ha unificat el servei de cafeteria, tant per als usuaris com per al personal, a la cafeteria externa.

La nova cuina farà possible un nou sistema de producció dels menús que es basa en l'elaboració en fred. Això permet cuinar els plats amb una antelació d'uns dies i conservar-los a una temperatura de quatre graus. Amb aquesta tècnica els aliments no perden les seves propietats nutritives fins que se'ls sotmet a un procés de regeneració per inducció en les mateixes plantes de l'hospital i se serveixen, en condicions òptimes, a les habitacions i a les cafeteries del personal i dels usuaris. Aquest sistema garanteix la seguretat i la qualitat alimentàries i millora la percepció de l'usuari.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También