Más de Ebre

Ebre Tortosa

L’Institut de l’Ebre organitza les Jornades Tècniques

Entre el 22 i 26 de febrer es duran a terme més de 70 actes, tallers i propostes adaptades al compliment de les mesures anticovid

M. M.

Whatsapp
Estudiants de l’Institut de l’Ebre. FOTO: JOAN REVILLAS

Estudiants de l’Institut de l’Ebre. FOTO: JOAN REVILLAS

L’Institut de l’Ebre de Tortosa celebra  aquesta setmana (22 i el 26 de febrer) les seves Jornades Tècniques anuals.El centre ha organitzat una setantena d’activitats pràctiques i tècniques relacionades amb els 28 cicles de formació professional que s’imparteix actualment a l’Institut.

Les Jornades Tècniques tenen com a principal objectiu obrir les portes del centre a les empreses i a l’entorn social. A la vegada, són una oportunitat per a l’alumnat ja que les activitats que s’organitzen permeten una millora de l’experiència formativa i un apropament al món laboral.

El context de pandèmia actual ha suposat un repte en l’organització de les Jornades Tècniques d’aquest 2021. Els actes i tallers s’han adaptat a les mesures de prevenció que, des de l’inici de curs, s’han implantat al centre per evitar la propagació de la covid-19. D’aquesta manera, les visites habituals d’empresaris i professionals s’han convertit en videoconferències i en els tallers pràctics o actes presencials programats hi participen només els membres dels grups bombolla que es mantenen al llarg del curs.

Entre els diferents actes programats, hi destaquen el concurs d’Instagram organitzat des del Departament de Llengües estrangeres ‘Our Covid Stories’, i l’EbreSkills, concurs d’habilitats organitzat per l’equip docent d’Emergències Sanitàries i que serveix per determinar la parella participant al concurs CatSkills, on els alumnes de l’Institut de l’Ebre competeixen amb altres centres de Catalunya. A més, es duran a terme diferents tallers pràctics, d’informàtica d’arts gràfiques i disseny a més de diverses ponències d’experts del sectors sanitari, tecnològic i empresarial de les Terres de l’Ebre.

Les primeres activitats arrenquen avui dilluns al matí, amb dos tallers, un de realització de segells i un altre d’Adobe Premiere, a càrrec de l’àrea d’arts gràfiques del centre.

Comentarios

Lea También