La Cambra de Comerç de Tortosa organitza un fòrum a Guinea Bissau

Les empreses participants podran conèixer els principals sectors d’inversió del país 

01 noviembre 2018 11:07 | Actualizado a 01 noviembre 2018 11:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

En el marc del Pla de Promoció Internacional de les Cambres Oficials de Comerç d’Espanya, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa organitza aquests dies i fins al 3 de novembre el primer Internacional Business Forum a la capital de Guinea Bissau, Bissau.

Sota la denominació ‘L’Últim Secret de l’Atlàntic’ i amb la col·laboració del Govern de la República de Guinea Bissau, les empreses participants podran conèixer els principals sectors d’inversió del país i establir contacte amb institucions, organitzacions i empreses guineanes.

La jornada inaugural del primer Internacional Business Forum ha anat a càrrec del president de la Cambra de Comerç  José María Chavarría, seguit de la intervenció del primer Ministre i Ministre d’Economia i Finances de la República de Guinea Bissau Sr. Aristides Gomes.

El fòrum comptarà amb diferents ponències i intervencions com la del conseller econòmic i comercial de l’Ambaixada d’Espanya a Dakar, Jaime Oráa; la ministra de Pesca Adiato Djaló; el ministre de Comerç, Turisme i Artesania, Vicente Fernandes; l’ambaixador d’Espanya a Guinea Bissau, Marcos Rodríguez Cantero, o el conseller del primer ministre Ruiz Duarte Barros, així com altres empresaris. Diferents ponències i trobades empresarials completaran aquest primer International Business Forum. L’objectiu de tot plegat és establir nous contactes i vincular als empresaris dels dos països en sectors com l’alimentació o el turisme. La Cambra de Comerç de Tortosa s’havia marcat com a objectiu a principis d’aquest 2018 obrir nous mercats a Guinea Bissau i establir-hi relacions empresarials, i així ho està portant a terme.

Cal recordar que l’ens cameral tortosí ha consolidat la seua presència al Marroc, on fa missions des del 2015. Les empreses ebrenques hi exporten productes principalment agrícoles i vinculats amb les energies renovables.

Comentarios
Multimedia Diari