La Casa d’Acollida ajuda més d’un miler de persones a l’any

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha lliurat un ajut de 3.000 euros a les germanes paüles, encarregades de gestionar aquest acolliment

22 diciembre 2018 10:32 | Actualizado a 22 diciembre 2018 10:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha lliurat un ajut de 3.000 euros a la Casa d’Acollida de Tortosa, que gestiona la comunitat de germanes de la companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicent de Paül. 

La Casa d’Acollida va ser creada el 1995 per Càritas Interparroquial i en aquests anys de funcionament les germanes paüles han acollit més de 20.000 transeünts. Més concretament, en aquest últim any han passat 1.300 persones per la casa. 

Des que van obrir portes, cada any més d’un miler de persones de pas i sense recursos han evitat dormir al carrer perquè gràcies a aquesta Casa d’Acollida i a la gran tasca que realitzen les germanes paüles, han tingut un sostre, un plat i un lloc per descansar.

La presidenta comarcal, Sandra Zaragoza, un cop lliurat l’ajut econòmic, destacava la bona feina que desenvolupen les germanes de la congregació de Sant Vicent de Paül i avançava que des del Consell Comarcal del Baix Ebre es treballa actualment en un projecte per complementar aquest tipus servei social. Es tracta d’una iniciativa per crear un acolliment residencial d’urgència per atendre a la comarca situacions socials d’emergència durant un màxim de tres mesos. 

Per la seva part, sor Teresa Andrés, ha agraït l’aportació econòmica del Consell Comarcal, un ajut que contribueix al manteniment del dia a dia de la Casa d’Acollida i a la seva tasca a l’hora d’ajudar a totes les persones que ho necessiten. 
 

Comentarios
Multimedia Diari