La Generalitat engega obres de millora en carreteres al Baix Ebre i Montsià per valor de 4,5 milions d’euros

Milloren el tram de la TV-3454 a Deltebre

05 marzo 2021 16:55 | Actualizado a 05 marzo 2021 17:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Departament de Territori i Sostenibilitat té en execució una obra per a millorar un tram de la TV-3454 a Deltebre. 

Els treballs, que han començat recentment, consisteixen en la construcció d’una rotonda i el reforç del ferm d’un tram de la carretera, per afavorir la seguretat viària. L’obra compta amb un pressupost d’1,6 milions d’euros i finalitzarà aquest any.

El tram on s’actua té una longitud de 8 quilòmetres, entre la rotonda d’enllaç amb la TV-3454a i l’encreuament amb l’avinguda de les Goles de l’Ebre (T-340a) i inici del tram final de la T-340. S’hi estendrà una nova capa de paviment, amb un tractament previ dels punts que presentin més desgast. En el punt final de l’actuació, es preveu la formació d’una nova rotonda, a partir de la modificació d’una rotonda ja existent, fora del tronc de la carretera.

D’altra banda, la Generalitat iniciarà pròximament obres de condicionament a l’encreuament de les carreteres TV-3408 i TV-3406 a Sant Carles de la Ràpita, per un valor de prop de 3 milions d’euros. Aquesta actuació, molt demanada al territori, consistirà principalment en l’eixamplament d’aquestes carreteres per a millorar la seguretat del trànsit i la comoditat en la conducció.

Comentarios
Multimedia Diari