La PDF.Camp se suma a la manifestació en contra de l'eliminació de la venda de bitllets a Móra la Nova

La protesta, convocada per la Plataforma Trens Dignes, serà el dissabte a l'aparcament de l'estació de tren a les 11.30h

19 mayo 2017 22:18 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat (pdf.camp) ha volgut manifestar el seu suport a les protestes dels usuaris, ciutadans, organitzacions i entitats contra l'eliminació de la venda de bitllets a l'estació de Móra la Nova. D'aquesta manera, la plataforma denuncia el que considera una degeneració del servei que abocarà a la reducció i supressió dels trens de viatgers.

La plataforma Trens Dignes ha convocat per aquest proper dissabte una concentració de protesta per manifestar el rebuig al tancament de la taquilla de l’estació de Móra la Nova, una de les tres de referència a les Terres de l’Ebre juntament amb les de Tortosa i l’Aldea, i que dóna servei a les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. 

Aquesta acció és la primera resposta a la decisió d’ADIF de no renovar el contracte pel qual el personal del bar de l’estació exercia, fins ara, d’expenedor de bitllets. Segons la PTD, el tancament s’aplicarà a partir de diumenge dia 19. Així, els usuaris que necessitin adquirir abonaments o la Targeta Dorada, s'hauran d'adreçar a partir d'ara a les taquilles de l'estació de Reus, la primera estació catalana des de l'Aragó de la R15.

La Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat assegura que amb la implantació d'aquestes "facilitats" per als usuaris, des de l'Administració aposten descaradament pel reduir el nombre de viatgers que utilitzen el servei a causa de la seva degeneració i així poder justificar la reducció de circulacions o el tancament. Per finalitzar, la plataforma manifesta el seu total desacord i repulsa cap a unes polítiques que d'una banda inverteixen milions en línies d'alta velocitat i per una altra actuen contra els interessos d'una majoria de la població que utilitza els serveis convencionals per les seves comunicacions de proximitat.

La concentració de protesta a la decisió i de suport a un transport ferroviari digne, compta també amb el suport dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, així com el dels ajuntaments de Móra la Nova, Móra d’Ebre, Flix, Vinebre i Gandesa, que ja han confirmat la seva assistència.

Comentarios
Multimedia Diari