La Plataforma Trens Dignes trasllada a Rull la demanda de millores ferroviàries a l'Ebre

El conseller es compromet a reunir-se pròximament amb el moviment social i a establir un diàleg per aconseguir conjuntament millores en les infraestructures

19 mayo 2017 20:29 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Plataforma Trens Dignes a les Terres de l'Ebre ha traslladat al nou conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, la demanda social perquè el Govern millori les freqüències, tarifes i combois dels serveis ferroviaris del territori. Representants de l'entitat han mantingut una breu trobada amb Rull aquest dissabte al migdia, a partir de la qual es concretarà una pròxima reunió de treball. "Volem establir un diàleg constant i una bona relació. Ens ha dit que serà un corcó per a Renfe i nosaltres una quera per ell", ha explicat la portaveu de la Plataforma, Montse Castellà, tot recordant que, si bé el Govern té poques competències en infraestructures ferroviàries, sí que és el responsable del servei.

En aquest sentit, ha apuntat que, després de la recent rebaixa de tarifes, cal continuar reclamar que els nous combois promesos per a la tardor arribin a les línies del territori i que s'ampliïn els horaris tant per evitar franges de tres o quatre hores sense servei com la finalització dels viatges a partir de dos quarts de vuit del vespre.

Comentarios
Multimedia Diari