La Ràpita celebra unes festes majors adaptades

La programació inclou activitats adreçades a tota la ciutadania i hi haurà actes com espectacles musicals, tallers o bous

26 julio 2021 14:55 | Actualizado a 26 julio 2021 15:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Ràpita, des d’aquest divendres, celebra les seves Festes Majors. L’Ajuntament ha programat més de 60 activitats adaptades a la situació sanitària, entre les quals es compten concerts, focs artificials, espectacles musicals, teatre, rondalles i tallers infantils. Les festes van començar amb un anunci oficial a través de les xarxes socials i duraran fins al diumenge 1 d’agost, quan acabaran amb una exhibició de retalladors.

S’han programat unes Festes Majors de Sant Jaume adreçades a tota la ciutadania. L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, explica que «tenint en compte les restriccions, hem buscat tota mena d’alternatives per oferir als rapitencs i rapitenques una programació que reculli activitats per a persones de totes les edats».

D’aquesta manera, s’han mantingut activitats habituals com els tornejos de tenis i paddel, els bous o el tradicional concurs de morra. Pel que fa a les activitats nocturnes, hi ha concerts destacats com el de l’Elèctrica Dharma o Danny Romero a més d’un concert de l’Agrupació Musical Rapitenca i revetlles musicals amb orquestres com Atalaia i Europa, un espectacle de màgia, monòleg i havaneres. Com a novetat, s’ha creat l’espai Xaladora, ubicat al Parc de Garbí i destinat a activitats infantils, juvenils i familiars. Caparrós destaca que «concentrem moltes activitats a la Xaladora per poder delimitar l’espai i controlar accessos i aforaments en facilitat».

Aquest any la gran majoria d’activitats requereixen inscripció prèvia a través del web del consistori o presencialment al Mercat Municipal. Destaca que en les activitats d’enguany té un pes important la puntualitat. Passats deu minuts des del moment d’inici de l’acte, si no s’hi assisteix, la reserva queda cancel·lada. Totes les activitats segueixen les mesures establertes per les autoritats sanitàries tant en l’organització com en l’assistència. El cost de les activitats varia d’1€ fins a 5 i es possible adquirir un abonament per a tots els dies per 12€.

Comentarios
Multimedia Diari