Más de Ebre

La Ràpita es promociona com a destí familiar de proximitat

El municipi del Montsià vol ser referència pels espais naturals del delta de l’Ebre, la qualitat gastronòmica i les activitats nàutiques per a totes les edats a la badia dels Alfacs

REDACCIÓ

Whatsapp
Banyistes i ciclistes al Trabucador, al terme de la Ràpita.   FOTO: JOAN REVILLAS

Banyistes i ciclistes al Trabucador, al terme de la Ràpita. FOTO: JOAN REVILLAS

La Ràpita potencia la campanya ‘Viatja lluny sense sortir de casa’ per a la temporada turística d’aquest estiu, amb l’objectiu de posicionar-se com una destinació turística familiar de referència en els mercats de proximitat. De la mateixa manera, la campanya pretén situar el municipi com un destí d’espais oberts, de bona gastronomia i referent en la pràctica d’activitats nàutiques.

Enguany, des de la Regidoria de Turisme es treballa per reforçar el missatge de la campanya turística de l’any anterior. L’alcalde, Josep Caparrós, exposa que «tornem a apostar pel turisme de proximitat perquè encara estem en pandèmia i tenim detectat que la gent continuarà buscant destins pròxims, i per tant, la Ràpita i el Delta de l’Ebre tenim l’oportunitat de potenciar el missatge de proximitat perquè aquí la gent té al seu abast tot allò que busca: espais naturals i poc massificats, qualitat gastronòmica, qualitat mediambiental…», detalla.

La campanya d’aquest estiu consisteix en l’adaptació del vídeo ‘Viatja lluny sense sortir de casa’ a locucions en castellà per fer una millor projecció als mercats de l’Estat espanyol, apostant per aquest eslògan que posa en valor els espais oberts, de paisatge, d’aire lliure, de distància social i de molta qualitat, tant ambiental, com gastronòmica i cultural. A través d’aquest recull audiovisual es posa especial èmfasi en les activitats que es poden fer a la Badia dels Alfacs, una zona molt privilegia on es pot fer tot tipus d’activitats a l’aigua.

Per promocionar la destinació s’ha comptat amb mitjans de comunicació que aporten molta visibilitat al territori, destaquen des de l’Ajuntament. El gran gruix d’aquesta campanya se centra en Catalunya Ràdio, a través de la qual es retransmetrà la campanya i diverses promocions de la mà dels empresaris turístics de l’Estació Nàutica de la Ràpita, qui sortejaran estades, experiències i activitats. També en altres mitjans com el ‘Diari’, amb un especial de turisme, o la revista Sàpiens. A la vegada, i en col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona per la campanya de Viles marineres, la Ràpita arribarà al sud de França, i al País Basc i Navarra.

A més, s’ha invertit en publicitat a les xarxes socials per fer arribar el vídeo adaptat al castellà als clients potencials de localitzacions com el País valencià o la Comunitat de Madrid, entre altres. Caparrós destaca que «es tracta d’un ventall d’accions comunicatives perquè la gent tingui molt present el destí turístic de la Ràpita».

Temas

Comentarios

Lea También