La Ràpita treu a licitació la reforma de l’antiga Duana per més de mig milió d’euros

L'Ajuntament preveu adequar l’edifici per convertir-lo en un espai d’empreses emergents per dinamitzar el teixit productiu i potenciar les sinergies dels emprenedors

10 agosto 2021 09:49 | Actualizado a 10 agosto 2021 10:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ha tret a licitació el projecte de reforma de l’antic edifici de la Duana, situat a la plaça Carles III del municipi. Preveient totes les actuacions necessàries, el projecte que acollirà el centre per al desenvolupament de l’economia blava de les Terres de l’Ebre surt a licitació per un valor de 526.304 euros, segons ha informat el Consistori. 

Amb les actuacions previstes, l’Ajuntament de la Ràpita pretén adequar l’edifici per convertir-lo en un espai d’empreses emergents per dinamitzar el seu teixit productiu, potenciant, al mateix temps, les sinergies dels agents emprenedors de la zona. Per tant, es preveuen zones de treball pels diferents professionals o empreses, així com zones de reunió, sales de presentacions o aules i uns espais polivalents. 

L’alcalde rapitenc, Josep Caparrós, explica que «amb la licitació del projecte de reforma de l’antic edifici de la Duana estem més prop d’aconseguir que un edifici emblemàtic del centre del poble, com és aquest, passi a tenir un ús en benefici dels rapitencs i rapitenques gràcies a l’oportunitat empresarial que suposarà rehabilitar-lo i restaurar-lo per convertir-lo en el centre d’economia blava de les Terres de l’Ebre». 

Comentarios
Multimedia Diari