La Xarxa Ulldecona inicia temporada amb teatre de carrer

31 julio 2020 08:10 | Actualizado a 31 julio 2020 14:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb el lema ‘La Xarxa surt al carrer’ Xarxa Ulldecona vol mantenir l’esperit iniciat l’any 2004 de programació estable de teatre professional destinat a tots els públics programant produccions ajornades durant la passada temporada i ampliant l’oferta d’espectacles familiars, tots ells divertits i trepidants.

La programació per a tots els públics al carrer comença demà dissabte 1 d’agost a les 19 hores a l’esplanada de l’Oficina de Turisme d’Ulldecona, edifici modernista de César Martinell. El recinte, amb aforament limitat, tindrà dos controls d’accès (pel carrer Mossén Mulet i pel passeig de l’Estació confluència amb el carrer Sans Borja).

El preu per al primer espectacle serà d’un euro, no hi haurà taquilla i la compra de les localitats es podrà fer només a través del portal de venda de l’entitat www.ulldeteatre.org. Les entrades per accedir a l’espectacle s’hauran de comprar per avançat en línia i presentar-les en pdf dins del mòbil o imprimir-les a casa.

L’espectacle inaugural serà Mira’t de la companyia circense Circ Pànic. Una proposta valenta creada pel mateix intèrpret (l’acròbata Jordi Panareda) amb direcció de l’actor i director italià Piero Steiner i Stéphanie Coppé i amb música en directe.

Una creació amb pesos,equilibris, acrobàcies, una gran balança, contrapesos, etc. Un viatge a la recerca constant dels límits de l’equilibri. Arriba ara a Ulldecona havent participat al Festival Sismògraf d’Olot, a La Mar de Circ de Vila-real, a Fira Tàrrega, La Vela de Ca l’Estruch de Sabadell, al Centre Culturel du Brabant Wallon-Belgique (CCBW) i a Fira Mediterrània de Manresa, entre altres.

Les propostes de la Xarxa seguiran el dia 8 d’agost amb Fadunito i el diumenge 6 de setembre amb dos actuacions.

Avui, espectacles nocturns

Diversos espectacles itinerants voltaran pels carrers i places per ambientar el final de juliol. Hi haurà animació amb Pajara’s Show band, un espectacle clown que repartirà somriures a dojo i el muntatge Beni Circus, on the road, per gaudir del millor del circ: acrobàcies, malabars, equilibris … tot amb els ritmes de la Urban Marxing Band.

Es durà a terme des de les deu de la nit fins a la una de la matinada, com a molt tard.

Comentarios
Multimedia Diari