Más de Ebre

La biodiversitat i el respecte amb el medi ambient centren la primera Fira de la Mar de l'Ametlla de Mar

S'han programat activitats nàutiques a preus especials i xerrades i tallers mediambientals

Marina Pallás

Whatsapp
Plàncton explicant les restes marines al seu stand. Foto: M. Pallás

Plàncton explicant les restes marines al seu stand. Foto: M. Pallás

Aquest cap de setmana l’Ametlla de Mar ha estrenat la seua primera Fira de la Mar, amb tot un programa ple d’activitats nàutiques a preus especials, a més de xerrades, tallers i exposicions mediambientals per posar en valor l’essència mediterrània de l’Ametlla de Mar i el seu compromís amb el medi ambient.

Així per exemple la biòloga Eli Bonfill de l’empresa Plàncton explicava al Diari que la intenció d’aquest cap de setmana és «apropar les activitats del mar a la població, i que vegin que a la Cala es poden fer moltes». L’empresa oferia un bateig de submarinisme i sortides d’snòrkel, entre d’altres, però ahir la mar estava remoguda i hi havia terbolesa, acabant-se anul·lant per seguretat algunes de les activitats. A la parada l’empresa també mostrava les restes marines que es troben a la platja i que indiquen que hi ha biodiversitat, com eriçons, ous de caragol, pilotes de mar...

També Ainara Ballesteros, doctoranda de l’Institut de Ciències del Mar del CSIC de Barcelona feia una introducció al món de les meduses amb diversos exemplars de meduses vives i en formol. Les activitats segueixen avui al matí de 10 a 14 hores, a la platja de l’Alguer i a la Confraria de Pescadors.

Comentarios

Lea También