La millora de la carretera del Poble Nou, el 2022

Aquesta és la previsió dels ajuntaments d’Amposta i Sant Carles de la Ràpita, després que la Diputació hagi licitat la redacció del projecte

16 diciembre 2020 10:24 | Actualizado a 17 diciembre 2020 11:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les obres de millora de la carretera entre Sant Carles de la Ràpita i Poble Nou del Delta arrencaran l’any 2022. Aquesta és la previsió de la Diputació de Tarragona i els ajuntaments d’Amposta i Sant Carles de la Ràpita, després que l’ens provincial hagi tret ja a licitació  la redacció del projecte, sense esperar el tràmit previ perquè la via passe a ser de la seva titularitat. «L’ens provincial compleix així amb el compromís que va adquirir de destinar un mínim de 100.000 euros, al final en seran 125.000, per redactar el projecte de millores», ha assenyalat l’alcalde d’Amposta i també diputat provincial del Servei d’Atenció al Territori, Adam Tomàs. 

«La necessitat que aquesta via sigui digna és d’una gran importància tant per a la gent del Poble Nou, Amposta i la Ràpita com també per a la gent del sector turístic i empresarial que l’utilitza diàriament, i per això volem traslladar aquest missatge de tranquil·litat, de feina feta i de feina per fer l’any 2021», afirma Tomàs.

Així, l’any que ve, «si tot va bé i el departament de Territori i Sostenibilitat acaba confirmant l’aprovació del Pla Zonal de Carreteres i el retorna a la Diputació», els dos ajuntaments signaran el conveni de cessió perquè la via acabi de ser de l’ens provincial. «El 2021 ha de ser l’any en què es redacti el projecte i el 2022 l’any que es puguin iniciar les obres», detalla Tomàs.

L’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós,  destaca que «alguns compromisos ja es van materialitzar fa uns mesos amb les obres d’arranjament que vam dur a terme coordinament els dos ajuntaments» i ara fan un pas més amb licitació de la redacció del projecte per part de la Diputació de Tarragona. «L’any que ve es posarà el fil a l’agulla definitiu perquè la infraestructura de la Ràpita al Poble Nou i el Trabucador permeti una mobilitat digna i segura. Ens mereixem tenir una carretera digna del segle XXI», remarca Caparrós. 

Comentarios
Multimedia Diari