La neu enfarina punts de la demarcació a cotes baixes

S'espera que continue en les properes hores i especialment el dissabte

07 enero 2021 17:40 | Actualizado a 08 enero 2021 20:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La neu ha arribat aquest dijous a diversos municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, com apuntaven els pronòstics. La cota de neu se situa de forma general, entorn els 200 metres, tot i que en alguns sectors neva fins a cota zero, segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat). 

La precipitació és de caràcter feble però ha enfarinat algunes zones del Baix Ebre, la Ribera d’Ebre, la Terra Alta, el Baix Camp i el Priorat. 
Els flocs han arribat a indrets com Horta de Sant Joan i Arnes, el Perelló, Paüls, Tortosa (Coll de l’Alba), Rasquera, Ginestar i Tivissa, Capçanes, els Guiamets i Vandellòs. A Falset la neu ha enblanquinat cotxes i teulades mentre la Brigada Municipal s’afanya a llençar sal a les voreres per evitar que es formin plaques de gel.

A la comarca del Montsià la neu ha sigut especialment notable a la Ràpita, a la Serra del Montsià, i a altres punts com Ulldecona. Sense dubte un dels punts on més neu s’ha acumulat és a la Terra Alta i per tot el Massís dels Ports, com és habitual que ho faci cada hivern.

Ara mateix segueix nevant en alguns punts i s’espera que així ho face les properes hores i especialment el dissabte.

Comentarios
Multimedia Diari