La piscina i complex esportiu de Roquetes mantenen l’activitat

Acord entre l'empresa concessionària i l'Ajuntament

11 junio 2021 15:20 | Actualizado a 11 junio 2021 15:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El complex esportiu Aqua de Roquetes i la seva piscina coberta mantindran el servei aquest estiu, així com la programació del setembre, segons ha detallat l’Ajuntament de Roquetes en un comunicat, després d’una reunió amb l’empresa concessionària del servei Igesport. 
L’empresa havia anunciat la intenció de tancar el servei el 15 de juny si no es reformulava la concessió,  arran d’una situació econòmica «insostenible», ja que el tancament durant mesos per la pandèmia de Covid-19 s’ha afegit a un problema de caire «estructural», donat per la pèrdua d’usuaris dels últims anys arran de l’obertura del nou complex esportiu a la veïna ciutat de Tortosa.
La concessionàriare rebrà en breu l’ajut per les pèrdues arran de la Covid que va aprovar el ple de Roquetes, d’uns 66.000 euros, i s’ha compromès a mantenir l’activitat fins que l’Ajuntament torni a treure a concurs públic  la concessió, amb un nou plec de clàusules. 
D’aquesta manera s’atura la intenció anunciada fa unes setmanes per Igesport de tancar les portes de l’Aqua Roquetes el 15 de juny, deixant sense el servei el municipi del Baix Ebre i amb un expedient de regulació d’ocupació per als 19 treballadors. 

Comentarios
Multimedia Diari