L’advocada Anna Rehues, de 30 anys, nova alcaldessa pedània dels Reguers

Pren el relleu d’Esther Vidal, que ha ocupat el càrrec durant deu anys i que ha decidit dedicar-se plenament a la docència

02 agosto 2017 09:41 | Actualizado a 02 agosto 2017 09:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’advocada Anna Rehues serà nomenada alcaldessa pedània dels Reguers (Baix Ebre) el 28 d’agost. Rehues pren el relleu d’Esther Vidal, que ha ocupat el càrrec durant deu anys. 

Vidal, que també ha estat quatre anys regidora de l’Ajuntament de Tortosa, renuncia al càrrec de batllessa de la pedania per poder dedicar-se plenament a la seva professió de docent.

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració (UAB), Graduada en Dret (UOC) i especialitzada en dret urbanísitic, Anna Rehues (30 anys) rep amb «satisfacció i responsabilitat» l’alcaldia dels Reguers. 

Rehues ha destacat que Vidal ha treballat perquè el poble creixi «en infraestructures, autonomia i cohesió social» i que el seu objectiu és «seguir els projectes engegats i prendre exemple d’allò que ha fet ella». 

L’advocada es marca també «noves fites perquè els Reguers segueixin creixent i pugui respondre a les necessitats dels veïns».  Satisfeta per la feina feta, Vidal ha destacat algunes de les actuacions dutes a terme als Reguers com les millores de la zona esportiva, el nou consultori mèdic, les reformes a l’escola o l’arranjament de carreters i camins. Rehues entomarà un darrer projecte important per al municipi, la millora del clavegueram, que acaba ara la primera fase i engegarà la segona al setembre. 

Esther Vidal ha explicat que deixa l’alcaldia de la pedània dels Reguers, a Tortosa, per motius professionals, ja que es vol incorporar al 100% per exercir de professora. «Per tant, no em podré dedicar com voldria al meu poble però tinc ganes d’ajudar i d’estar al costat d’Anna Rehues, si li serveix la meva experiència. L’ajudaré en allò que calgui perquè al principi no se li faci costa amunt», ha dit Vidal.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha recordat que Vidal ha estat una les persones amb qui va iniciar el projecte de fer-se càrrec de la llavors CiU a Tortosa, fa 15 anys. «Vam començar junts aquesta aventura, una aventura d’èxit per a la ciutat i per als Reguers», ha subratllat.

Comentarios
Multimedia Diari