Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'alcalde de la Ràpita demana disculpes als veïns per la polèmica sobre la conversa masclista al Salvadó

Assegura que els "que volen fer-nos creure que calen cessaments són els mateixos que van voler passar-nos per damunt l’1 d'octubre". 

M. Millan

Whatsapp

L’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós (ERC), ha demanat disculpes als veïns del municipi per la polèmica generada al voltant de la conversa de contingut masclista entre ell i el també rapitenc Lluís Salvadó, exsecretari d’Hisenda de la Generalitat, feta pública la setmana passada.  Remarca Caparrós que la conversa era “totalment privada amb un amic, en un to per suposat irònic”. Afirma que va ser “enregistrada il·lícitament i publicada convenientment” i ho atribueix a “la persecució i la repressió personal que estem patint molts representants polítics, pel simple fet de defensar unes idees”, per part d’un “Estat que ens coarta la llibertat”.  

“Els mateixos que volen fer-nos creure –i a alguns els ho han fet creure- que una broma entre amics, inapropiada i de mal gust, és un motiu de cessament, són els mateixos que van voler passar-nos per damunt l’1 d’octubre”; afirma.

En el comunicat, que ha emès Ràdio Ràpita i ha penjat al seu Facebook, Caparrós dona suport a Lluís Salvadó i remarca el seu respecte per les dones. “Són el pal de paller de la nostra societat”. Per últim, agraeix les mostres de suport rebudes per part de molts veïns.

Temas

Comentarios

Lea También